Nieuws

Wesley Vaes

Nieuws

Folder Nieuwspagina

Nieuwspagina

Items

Koen Jongejan

marker Door 1 download

Koen Jongejan keert terug bij sv DSO. Hiermee is Koen de vierde aanwinst (waarvan er drie terugkeren bij sv DSO) voor de selectie van nieuwe trainer Dennis Olman.

Koen Jongejan, (17 jaar) is momenteel de spits van De Graafschap O18 en kiest bewust voor een terugkeer bij sv DSO. Koen werd in 2020 door PSV gescout bij sv DSO. Na 2 jaar PSV koos Koen voor een overstap naar de opleiding van De Graafschap om daar aan meer speeltijd te komen en zich zo verder te kunnen ontwikkelen. Koen mocht blijven bij De Graafschap en zou de stap maken naar de O21, maar het reizen en de verdere offers die hiermee gepaard gaan, begonnen zijn tol te betalen, vijfmaal per week vanuit Zoetermeer naar Doetinchem is niet niks.


Terugkeer op het oude nest
Drie jaar aan ervaringen later kiest Koen er bewust voor, om dichter bij huis te gaan voetballen en niet in de O21 van De Graafschap. Koen heeft er ontzettend veel zin in om volgend seizoen bij, de mogelijke nieuwe 4e divisionist, sv DSO te gaan spelen en zich daar verder te ontwikkelen tot een nog completere aanvaller.

De technische staf en technische commissie is zeer verheugd met de komst van Koen Jongejan. Koen is een snelle, fysiek sterke aanvaller met een goede techniek en een topsport mentaliteit. Met deze eigenschappen is Koen een toegevoegde waarde voor de selectie waardoor er aanvallend extra mogelijkheden ontstaan. Wij wensen Koen nog heel veel plezier en succes met het slot van de competitie bij De Graafschap!

Opvolging jeugdvoorzitter per 30 juni 2023

marker Door

Zoals eerder op deze site aangegeven komt per 30 juni de functie ‘jeugdvoorzitter’ vacant.
Per die datum wordt deze voorzittershamer overgedragen aan Niels Bothoff en Julien Anthony.

Nadat Niels Bothoff en Julien Anthony zich hadden gemeld, naar aanleiding van de oproep op deze site, volgde een gesprek met de huidige Jeugdvoorzitters, Jeroen Lodewijks en Frank van der Sluijs.

Dit, van beide kanten positief ervaren gesprek, leidde tot de volgende stap, het voorstellen van Niels en Julien aan het Bestuur van de svDSO.

Ook na het gesprek met het bestuur, was de conclusie dat Niels en Julien de functie goed kunnen vervullen én passen bij de collega’s van de huidige jeugdcommissie.

T/m 30 juni lopen beide heren mee met Jeroen en Frank, waardoor sprake kan zijn van een warme overdracht.

Vanzelfsprekend zijn Jeroen en Frank daarna beschikbaar om Julien en Niels verder in te werken en desgevraagd te guiden en te adviseren.

Frank en Jeroen hebben aangegeven dat zij daarmee niet weg zijn bij DSO. Er is genoeg te doen waar de opgedane kennis en ervaring goed kan worden gebruikt.

Het bestuur

Delen

Onze trots

marker Door

sfeer met rookbommen

ik met selectie

selectie feest  

rook

jurian

Faissel Zefri

marker Door 2 downloads

QUICK & ADO Den Haag
Faissal Zefri begon met voetballen bij REMO uit Den Haag. Via Quick kwam hij terecht bij ADO Den Haag waar hij vijf seizoenen in de opleiding speelde en vorige seizoen nog speelde bij ADO Den Haag O21. Faissal verloor echter het plezier in het voetballen, wat hem deed besluiten om er, na vorige seizoen, mee te stoppen.

Terugeer op de velden
Echter na maanden miste hij wat in zijn leven en wilde hij na het zaalvoetbal, weer op het veld voetballen. Faissal, traint inmiddels al weer een tijdje mee, bij 1e klasser sv DSO en heeft het uitstekend naar zijn zin. Faissal is een technisch begaafde voetballer met een enorme drang naar voren. Faissal heeft oog voor de vrije ruimte en beschikt over een geweldige pass en kan zowel links als rechts uitstekend uit de voeten. Een multi inzetbare speler met een hele goede mentaliteit. Deze 20 jarige speler zal volgend seizoen deel uit maken van de selectie van sv DSO.


De Technische Commissie en technische staf is zeer verheugd met de komst van Faissal en wenst hem heel veel plezier komend seizoen.  

Feestdagen gesloten

marker Door 10 downloads

In verband met Pasen is het complex van DSO gesloten op zondag 9 en maandag 10 april 2023. Er kan daarom op deze dagen niet worden getraind en ook kunnen er geen wedstrijden gespeeld worden.

Op onderstaande (feest)dagen zal DSO gesloten zijn:

- Zondag 9 april (1e Paasdag).
- Maandag 10 april (2e Paasdag).
- Donderdag 27 april (Koningsdag).
- Donderdag 4 mei (Dodenherdenking).
- Donderdag 18 mei (Hemelvaartsdag).
- Zondag 28 mei (1e Pinksterdag).
- Maandag 29 mei (2e Pinksterdag).

Sponsors van de Supportersvereniging sv DSO

Ton klein
Logo
Supportersvereniging sv DSO
Erwin Konijnenburg
Buis logo jpg copy
Zoeterhage logo
Schuuring
Sakko
Peter
JS Webdesign
MB
Logo Sijgje
Logo  HelmRuijgt Service
Levillage (2)
Harput
E boekhouden nl
DO IT 2 GETHER Roparunteam
Daily sweets
Brehm
Bert de vette   kopie
Bagbooking

Supportersvereniging sv DSO

Supporterssvdso liggend                    

                       
0624953631
info@supporterssvdso.nl

hcdegoede65@outlook.com

sv DSO Sportpark Bentwoud
Hildamlaan 1
2731 BT Benthuizen
www.svdso.nl

Login

 

 

Social Media