Welkom bij
Supporters vereniging

sv DSO

Versterkingen 24 25

In Nieuwspagina Label(s) Homepage 279 weergaves

Met de zomerstop voor de deur heeft DSO de selectie voor het seizoen 2024-2025 compleet. Na een moeilijk jaar waarbij het 4e Divisieschap niet behouden kon worden, staat er volgend seizoen weer een interessant jaar te wachten in de altijd sterke 1e klasse.

In een jaar waar de talenten vanuit het Onder 23 elftal hun debuut hebben mogen maken en al behoorlijk wat speelminuten op 4e divisie niveau in de benen hebben, krijgen deze ook weer de kans om de nieuwe trainer Wayne Delgado dos Santos te overtuigen. Naast de doorstroming vanuit de eigen jeugd blijft ook een groot deel van de huidige selectie behouden. De selectie zal verder aangevuld worden met een aantal versterkingen van buitenaf.

Nieuw bij DSO

Eerder al maakten wij de komst van keeper Jack Morauw (Duindorp sv) en de terugkeer van Dylan Ligeon (SV Nootdorp) bekend. De afgelopen periode zijn er positieve gesprekken gevoerd waardoor Jelle en Floris Boeije (Wilhelmus) terugkeren op Sportpark Bentwoud. Tevens hebben deze gesprekken geleid tot de komst van Shwendell Cijntje en Mo Ouarraki (FC Skills) en zullen Xander van Santen (Quick O23), Matthew Nwosu (SV Den Hoorn) en Alvin Kimu Ngoy (SV Die Haghe) de kans krijgen om zich in de kijker te spelen bij de nieuwe staf. 

Namens DSO heten wij de nieuwe spelers van harte welkom en kijken ernaar uit om samen met hen er weer een mooi jaar van te maken in de 1e klasse.

Vertrek

Tegenover de komst van de nieuwe spelers is ook reeds bekend dat een aantal spelers DSO zal verlaten. Naast Sven Wolsheimer hangt ook Sahr Kabuta zijn voetbalschoenen aan de spreekwoordelijke wilgen. Joep Roovers gaat de uitdaging aan bij  3e Divisionist TOGB en zien we Daley Windhorst, Tim Ceder en Jurian Koevoets vertrekken naar de plaatselijke FC. Uiteraard wensen wij hen alle succes in hun verdere loopbaan.

In het nieuwe seizoen zal DSO verder gaan met een selectie bestaande uit twee elftallen, hierdoor zal het 2e elftal een recreatief elftal worden. De afgelopen jaren is gebleken dat er onvoldoende draagvlak is geweest om een representatief elftal op de been te brengen.

Begeleiding
De spelers van DSO-1 en O23 krijgen te maken met een professioneel begeleidingsteam, bestaande uit hoofdtrainer Wayne Delgado dos Santos, assistent trainers, keeperstrainer (Leo de Boer), elftal manager (Hans Schuller), grensrechter, fysiotherapeuten van Sparks en een verzorger (Henk Meijers).Bij de O23 bestaat het begeleidingsteam uit hoofdtrainer Claudio Houtman, assistent trainer (Rutger Zwinkels), keeperstrainer (Leo de Boer), elftal manager (John Meere), grensrechter, fysiotherapeuten van Sparks en een verzorger. Uiteraard zal er sprake zijn van een goede samenwerking met de hoofdtrainer van het eerste, Wayne Delgado dos Santos, voor als hij een beroep wil doen op spelers uit de O23.Nico Havenaar zal in de rol van Selectie Manager een meer overkoepelende rol gaan vervullen met name gericht op de organisatie rond de selectie en de ontvangst van scheidsrechter(s) en gasten van de bezoekende club op de speeldag. 

Met deze invulling kijken wij uit naar een mooi seizoen. De selectie zal het eerste gedeelte (twee weken) van de voorbereiding starten op dinsdag 8 juli met een afsluitende wedstrijd tegen Smitshoek op zaterdag 20 juli, aanvang 13:00 uur.

Vacature

Voor de westrijden is DSO voor DSO-1 en DSO O23 nog op zoek naar een assistent scheidsrechter. Heb jij interesse? Maak deze dan kenbaar en neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Voor nu wensen wij iedereen een fijne zomervakantie en we zien jullie graag weer in het nieuwe seizoen langs de lijn!

Supporters sv DSO Zoetermeer | JSW CRM 5

Clubcards

Klik op de kaarten,

Zo kunt u ons sponseren door een bijdrage te doen.

We proberen met het geld leuke dingen te doen.
En we investeren elke maand weer voor de Supportersvereniging.

Deze drie kaarten hebben allemaal een andere waarde.

Zo is de witte voor de jeugd onder twaalf. ( € 7,50)

De groene is een standaard lidmaatschap. (€ 10,00)

De rode zijn voor de grote sponsoren. (€ 50,00 / € 150,00)

Dit is voor één seizoen.

Supportersvereniging sv DSO

Supporterssvdso geel5

sv DSO Sportpark Bentwoud
Hildamlaan 1
2731 BT Benthuizen
www.svdso.nl

Webshop

Login

Contactgegevens

Tel: 06-24953631
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

K.V.K. Nummer: 87452235

BTW  Nummer: 864298171B01

Nieuwsbrief

(controleer Uw spam / ongewenste e-mail)

Shopmenu