Volgende wedstrijd sv DSO 1

Eerst volgende wedstrijd:
Activiteit op dit moment:
Smitshoek uit

Volgende wedstrijd sv DSO VR 1

Eerst volgende wedstrijd:
Activiteit op dit moment:
Lyra thuis

Klerewinkelscroller

Nieuwebestuursleden Populair

marker In sv DSO Supporters 557 weergaves

Vierde Divisionist DSO heeft in Maurice de Jonge en Akash Jhauw versterking voor het bestuur gevonden. Zij nemen de werkzaamheden van respectievelijk secretaris en penningmeester op zich. Het doel is dat zij tijdens de komende ALV tot bestuurslid in deze functie zullen worden benoemd.

Maurice de Jonge (40), werkt in het dagelijks leven als Product Owner en is een echte clubman. ,,Ik ben inmiddels dertig jaar lid. Ik heb het grootste gedeelte de jeugd bij DSO doorlopen, het eerste elftal gehaald en inmiddels (af-en-toe) nog voetballend bij de 35+. Daarnaast voetballen mijn dochter en zoon bij DSO en ben ik voorzitter van de commerciële commissie. Een enorme ontwikkeling doorgemaakt als je het hebt over het aantal sponsoren (+70) en hun zichtbaarheid op ons Sportpark.”

DSO-virus

Ook Akash Jhauw heeft kinderen die in de jeugdafdeling spelen. Hij is begaan met de club en raakte besmet met het DSO-virus. ,,Nadat de vacature van penningmeester ontstond, ben ik ook het gesprek aangegaan met Pier-Anne Nawijn. Ik ben van beroep econoom bij een verzekeraar. Mijn voetbalverleden ligt in de jeugd bij Spijkenisse. Ik kijk ernaar uit om DSO in financieel opzicht de helpende hand te bieden en vind het een uitdaging om mezelf in bestuurlijk opzicht verder te ontwikkelen. Ik sta bekend als een ‘dossiervreter’ en lees me dus graag in. Dit zal ik dan ook bij DSO gaan doen. Het is belangrijk als penningmeester dat je inhoudelijk goed voor de dag komt.”

Doorpakken

,,Het is in verschillende opzichten tijd om door te pakken”, aldus Maurice de Jonge. ,,Mijn ervaringen vanuit de commerciële commissie neem ik hier graag in mee. DSO heeft meer dan zeventig sponsoren. Hier moet meer dynamiek in komen, want dan kun je bedrijven langer aan je binden. Ook op bestuurlijk niveau liggen er uitdagingen. Na de ontstane onrust rond de ALV is het een uitdaging om de club vooruit te helpen en ook ik wil graag mijn ervaringen als bestuurslid uitbreiden.”

Uitdaging

,,Ik ben bijzonder blij met de komst van de ambitieuze Maurice de Jonge en Akash Jhauw in het bestuur”, reageert Pier-Anne Nawijn. ,,We delen een gemeenschappelijke visie om een sociaal en prestatiegericht DSO verder omhoog te helpen. Dan denk ik aan zaken als transparantie, communicatie en aandacht voor de breedtesport. Er gebeuren bij de club veel goede dingen. Helaas zijn het draagvlak en de zichtbaarheid hiervoor enigszins verdwenen. Hier ligt voor het bestuur een aansprekende uitdaging.”

Pier-Anne Nawijn (49), Maurice de Jonge (40) en Akash Jhauw (41) zetten zich vrijwillig in voor de inmiddels 1800 leden tellende Zoetermeerse vereniging. Op de wachtlijst staan inmiddels 542 leden, die graag lid van DSO willen worden, maar vooralsnog niet terecht kunnen.

Supporters sv DSO Zoetermeer | JSW CRM 5

Clubcards

Klik op de kaarten,

Zo kunt u ons sponseren door een bijdrage te doen.

We proberen met het geld leuke dingen te doen.
En we investeren elke maand weer voor de Supportersvereniging.

Deze drie kaarten hebben allemaal een andere waarde.

Zo is de witte voor de jeugd onder twaalf. ( € 7,50)

De groene is een standaard lidmaatschap. (€ 10,00)

De rode zijn voor de grote sponsoren. (€ 50,00 / € 150,00)

Dit is voor één seizoen.

Sponsors van de Supportersvereniging sv DSO

Karlijn
Supporterssvdso
Stichting kids op vakatie
Mj Onderhoudsbedrijf
Rob Kiens Computers
jdegoedetransport
van den Berg
Residentie (1)
Mkz Metaalbewerking
Dubai property.nl
Logo piet
Vincent
Ton klein
Erwin Konijnenburg
Buis logo jpg copy
Zoeterhage logo
Schuuring
Sakko
Peter
JS Webdesign
MB
Logo Sijgje
Logo  HelmRuijgt Service
Levillage (2)
Harput

Supportersvereniging sv DSO

Supporterssvdso geel5

sv DSO Sportpark Bentwoud
Hildamlaan 1
2731 BT Benthuizen
www.svdso.nl

Login

Contactgegevens

Tel: 06-24953631
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

K.V.K. Nummer: 87452235

BTW  Nummer: 864298171B01

Shopmenu

homeknop1Terug naar de vorige pagina